söndag 6 januari 2013

Laddar inför video-EEG

Nytt år, nya utmaningar. Definitivt. Julen har varit bra måste jag säga. Skönt att vara hemma och lediga hela familjen samtidigt! Det behövs. Nyårsafton fick dock tillbringas hemma själva då Gustav antagligen hade magsjuka, men vi andra klarade oss och kunde fira!

I morgon, måndag, ska vi infinna oss på Östra för video-EEG. Den senaste månaden har Gustavs attacker minskat till ungefär var 6:e dag, vilket får anses som bra. Då har han stått på Keppra 3,5ml, Trileptal 5,5ml och Hermolepsin 8ml. I torsdags kväll påbörjade vi minskningen av medicinerna inför video-EEG't för att han ska få attacker som går att registrera. Vi minskade då Keppra till 2,5ml. På lördagen hade han 4 attacker! Tänk, vad 1ml medicin kan göra! Synd bara att det inte var måndag så att de registrerades. :-( Än så länge har han inte haft någon attack idag. I kväll ska vi minska Trileptal till 3,5ml, och sedan är det bara att hålla tummarna att attackerna kommer i morgon och på tisdag så att vi inte behöver vara kvar på Östra så länge.

Jag hade aldrig trott att jag skulle hoppas på att Gustav får attacker, för det är verkligen hemskt. Men nu gör jag det. För om han inte får några attacker nästa vecka då måste vi sättas upp för nytt video-EEG, och allt drar ut på tiden. Vi vill ju bara få gjort den här undersökningen nu så att man kan gå vidare med nästa steg. CI här näst förhoppningsvis.

2 kommentarer:

  1. Hoppas att allt gick bra idag!

    SvaraRadera
  2. Tack! Det är inte bara en dag utan fyra! Vi kommer behöva stanna till torsdag kväll. Segt vill jag lova. Men ikväll var övriga familjen och hälsade på, en välkommen underhållning! :-)

    SvaraRadera