söndag 7 oktober 2012

Teckenspråkskurs!

I onsdags och fredags var jag och Tomas på teckenspråkskurs igen. Det är 11 tillfällen under hösten. Vi håller till i Borås på hörsel- och dövverksamheten.Vi har riktigt kul ibland, får bygga med klossar! :-) Vi satt mittemot varandra och hade likadana klossar och en skärm mellan oss så att vi inte kunde se vad den andre byggde. En av oss byggde med klossarna, och sedan skulle man teckna vad man hade byggt, var och vilken kloss som stod var. Spännande! Första gången blev helt tokigt, det här med framför och bakom var inte helt lätt utifrån den andres perspektiv. Men sedan så! Vi blev riktigt duktiga! Nu ska vi bara använda det i verkligheten också...


Igår hade vi planerat en eftermiddag/kväll i Göteborg. Vi skulle hälsa på broder Anton och göra trevliga ärenden som IKEA mm. MEN, Gustav blev förkyld... Lite feber, typ 37,8, lite snuva, men framförallt förkylningsastma. Natten till lördagen var tuff för honom. Jag gav inhalation varje timma och i början hjälpte det en stund. Men från kl 04 var det tätt hela tiden, men han halvsov i alla fall.




Efter frukost satt vi i soffan och jag insåg att vi nog får åka in till sjukhuset med honom för mer inhalationer. Tomas åkte iväg med honom vid 10-tiden. Väl på plats sa läkaren lite snällt att "ni kunde ha kommit in tidigare". Okej, förlåt, vi var lite bekväma som inte orkade ge oss iväg mitt i natten till Borås... POX 90% (syresättning, ska vara över 97%). Kortison och två inhalationer senare fick de åka hem igen. Gustav var betydligt bättre i andningen fast fortfarande lite väsig. Men piggare och gladare. Och nu ska han äntligen få uppföljning var gäller förkylningsastman i Borås. Det har hela tiden glömts bort mitt i allt annat.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar